2016-05-12

Prezentacija na SFeraKonu, veliki događaj: Alfin poziv u lov, i delta pravila!

U sklopu konvencije SFeraKon na FERu u Zagrebu, u petak 13.5.2016. u 21:00 održat će se predstavljanje World of Darkness larpova: Noćne kronike i Werewolf Zagreb, u sobi A-201. Prezentatori će biti Ivan Žalac, Ivo Turk i Kristina Jambrek. Željno vas očekujemo :)Alfa Silvana poziva sve vukodlake Zagreba u lov na svoje područje...

28.5.2016. održat će se poseban veliki vukodlački larp. Igrat će se u Prodin Dolu na Žumberku, podno vrha Japetić, 15 min vožnje od Jastrebarskog. GMovi će voziti. Igrat će se vani i unutra, a postoji i mogućnost za prespavati.

Vlasnica terena je Tihana (Tilia Rujan) koja igra našu alfu, slobodno joj se obratite sa svim pitanjima vezano uz teren / smještaj.

GM-ovi/Storytelleri ovog eventa će biti Ivan Žalac i Ivo Turk - obzirom da Ivo nije na faceu, molim da nam se sa pitanjima, likovima i downtime akcijama obratite na mail ww-larp-zg@googlegroups.com koji obadvojica čitamo.

Nalaženje u ranim popodnevnim satima, priprema i igra do kasno u noć, a onda zabava i druženje.

Ako netko ne stigne dovršiti lika / sheet do početka igre, a želio bi sudjelovati - nije problem, dođite i ubacit ćemo vas.


Izašao je delta slice pravila. Nabavite ga ovdje :)

Nema komentara:

Objavi komentar